Over ons

Alles om ons heen een beetje moooier maken

Wij hebben iets met moooie dingen. Wij houden ervan en maken het met liefde. Niet alleen voor onszelf maar juist voor een ander.

Van grafisch ontwerp, fotografie tot digitale media. Wij Moooi Makers kijken met een creatief oog naar de wereld en maken deze graag een beetje moooier. Niet alleen voor onszelf maar juist voor een ander. Wij houden ervan om te verwonderen en te verrassen. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Luisteren, kijken en doen, totdat het perfect is. Want wij zijn pas happy als jij het moooi vindt!

Wat we doen

Grafisch ontwerp

Wij blinken uit in creatieve grafische vormgeving. Het ontwerpen van flyers, visitekaartjes, logo of een nieuwe huisstijl is onze passie. Met een goed gevoel voor stijl en beeld geven wij producten, merken en bedrijven een unieke uitstraling.

Fotografie

Moooie dingen zijn er niet alleen om naar te kijken... maar óók om vast te leggen. Vanuit onze liefde voor vormgeving houden we ons ook bezig met fotografie.

Waar wij goed in zijn? Moooi beeld creëren, met een persoonlijke look & feel, zonder poespas. Denk hierbij aan foto's voor op drukwerk, website, webshop en social media.

Digitale media

Moooi Makers maakt ook graag de online wereld een beetje moooier. Wat dat precies betekent? Wij ontwerpen onder andere websites, webshops en templates voor digitale nieuwsbrieven. Daarnaast focussen we ons op de social media kanalen (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Pinterest). Deze richten we op een creatieve manier in met foto's, headers, teksten en ontwerpen die van het beeld spatten.

Samen iets mooois maken?