Aanbod

Je hebt een uniek verhaal maar hoe breng je jouw passie van het vak over in de (online) markt? Samen gaan we op zoek naar jouw merkidentiteit. Ben jij klaar om te shinen?

Branding
Logo | Huisstijl | Drukwerk

De merkidentiteit is wat jouw onderneming uniek maakt en zorgt ervoor dat je je onderscheidt. Jouw uitstraling heeft betrekking op stijl, kleur, logo, naam van jouw onderneming maar ook de tone- of voice. Maar wat past bij jou? Ben jij klaar om jouw onderneming een frisse look & feel geven? Let’s go!

Online Media 
Websites en webshops

Ik ontwerp onder andere websites en webshops. Samen kijken we naar jouw (huidige) merk om te bepalen wat er nodig is om online (goed) zichtbaar te zijn. Online zichtbaarheid wordt alleen maar belangrijker, jouw doelgroep wil ook online de juiste info vinden.

Ben je toe aan een nieuwe website of webshop?
Pas als je weet wat jouw merkidentiteit is, kun je dit vertalen naar een toffe website. Vooraf aan het ontwikkelen van een website gaat dus het hele branding traject.

Social Media
Aan de slag met jouw online kanalen

Social Media zijn niet meer weg te denken bij een online strategie. Maar welke kanalen moet je inzetten voor jouw onderneming? Hoe bereik je de juiste doelgroep? Misschien heb je überhaupt geen idee waar je moet beginnen? Geen paniek, ik help je jouw onderneming online zichtbaar te maken aan de hand van social branding. Er zijn drie programma’s waar we aan de slag gaan met jouw Social Media.

Social Coach | Social Boost | Social Buddy

Online trainingen

Binnenkort kun je een aantal online trainingen volgen die jou helpen bij het zichtbaar zijn van jouw personal brand of onderneming.