Content planner 2020 – Pre order nu!

Nieuw! Content planner 2020

We hebben iets moois én handigs voor je: de content planner voor het nieuwe jaar. En jij kunt hem als eerste ontvangen!

Je hebt hem vast al een keer gehoord: ‘content is king’. Het maken en inzetten van goede content is een basisbehoefte geworden in de marketing. Foto’s, blogs, vlogs, infographics, het draagt allemaal bij aan de zichtbaarheid en het imago van jouw bedrijf. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om hiermee structureel mee aan de slag te gaan. Terwijl je door een planning juist zorgt voor structuur, rust en continuïteit.

Pre-order de content planner snel!

Maar wat staat er dan precies in?

Een pagina boordevol inspiratie. Handige content formats die je elke maand kan inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een maandelijks vragenvuurtje met een van jouw relaties.

Moeite met het bedenken van content? We helpen je een handje met leuke content momentjes (ook wel inhakers genoemd). We voorzien je elke maand van creatieve inhakers, zoals de ‘Nationale fietsdag’.

We helpen je ook met het indelen van jouw doelen. Wat is er belangrijk in een bepaalde maand? Welke onderwerpen staan centraal? Ruimte genoeg in de content planner om jouw doelen te organiseren.

36 content blokken per maand, ingedeeld als kalender, zorgen voor een overzichtelijk geheel.

Tot slot vind je elke maand een tip voor het plannen van jouw content op je website, social media kanalen en email.

En waarom op papier? En niet digitaal? Omdat ik nog steeds geloof in de combinatie tussen digitaal en print. Lekker aan de slag en brainstormen over jouw content. Daar horen krabbels en aantekeningen bij. Uiteraard wordt dit geprint op duurzaam papier en kun je lekker aan de slag met pen en papier.

Producteigenschappen
Materiaal: 350 gram mat recycle papier
Maat: A3

samen iets mooois maken?

neem contact met mij op via: hi@moooimakers.nl

× WhatsApp