Goed vindbaar zijn op Google met een gratis bedrijfsprofiel

Jouw bedrijfsprofiel wordt weergegeven wanneer mensen op Google Zoeken en Google Maps naar jouw bedrijf of vergelijkbare bedrijven zoeken. Met Google Mijn Bedrijf kunt je eenvoudig jouw bedrijfsprofiel maken en updaten, en jouw bedrijf laten zien aan (nieuwe) klanten.

Stap 1: Ga naar Google Mijn Bedrijf
De eerste stap is om naar Google Mijn Bedrijf te gaan. Klik vervolgens op “Aan de Slag”. Google zal vragen om in te loggen met het Google account waarmee je deze vermelding in de toekomst wilt gaan onderhouden. Heb je nog geen Google account? Maak er hier één aan.

Stap 2: typ je bedrijfsnaam in en klik indien mogelijk op een resultaat.

Stap 3: controleer alle gegevens en klik op ‘Doorgaan’.

Stap 4: Verifieer je bedrijfsvermelding
Bij deze stap zal een briefkaart verstuurd worden met een pincode om de vermelding te verifiëren. Het kan zijn dat Google eerst vraagt om een telefoonnummer. Dit is om te verifiëren dat jij degene bent die de vermelding aanmaakt.  Op het moment dat je de briefkaart hebt ontvangen kun je je vermelding verifiëren zodat deze zichtbaar wordt voor iedereen.

Stap 5: Maak de bedrijfspagina volledig
Je kunt je pagina al volledig maken voordat de pagina geverifieerd is. Het voordeel is dat je alle nuttige informatie alvast kunt invoeren. Klik op de knop “bewerken” in onderstaand scherm en vul alle informatie in die naar voren komt. Google Mijn Bedrijf is een onderdeel van Google+. Google Mijn Bedrijf is gekoppeld aan je Google+ lokale vermelding.

Meer weten over Google Mijn Bedrijf?
Zorg dat je jouw Google bedrijfsvermelding hebt geclaimd en voorzien hebt van alle mogelijke informatie! Hoe vollediger en beter de vermelding, hoe vaker en beter deze gratis vermelding weergegeven wordt. Heb je nog vragen? Ik help je graag op weg.

samen iets mooois maken?

neem contact met mij op via: hi@moooimakers.nl

× WhatsApp