Tools

Gewoon super handig!
Met deze handige tools en programma’s ben ik dagelijks bezig om op een efficiënte manier te werken. Het bespaart super veel tijd en het geeft heel veel structuur. Misschien ook iets voor jou?

Later
Met Later is het mogelijk om Instagram en Facebook posts in te plannen. En je kan ook al zien hoe je feed er uit komt te zien. Later is gratis en betaald.
Lees hier meer.

Creator Studio
Met Studio voor makers kunnen makers en uitgevers berichten, statistieken en chatberichten van al hun Facebook en Instagram pagina’s beheren op één plek.
Lees hier meer.

Canva
Ontwerp wat je maar wilt en publiceer waar je maar wilt. Samenwerken en waanzinnige ontwerpen maken, allemaal gratis. Super handig en eenvoudig.
Lees hier meer.

Milkshake – Insta Website Maker
Voorheen gebruikte ik altijd Linktr.ee voor meerdere linkjes in mijn Insta bio. Maar met Milkshake kun je iets super gaafs maken en ook nog eens meetbaar!
Lees hier meer. 

GIPHY
Hoe leuk is het om je eigen GIFjes te maken en te delen via jouw stories of andere kanalen. Maak leuke quotes in jouw huisstijl of een maak een bewegend logo.
Lees hier meer.

Adobe Creative Cloud
Het Adobe pakket vraagt wel wat meer kennis. Maar wil je echt unieke ontwerpen maken dan kun je hier alles mee. Illustrator, en Photoshop zijn aanraders. 
Lees hier meer. 

MailBlue
Het marketingplatform om eenvoudige mooie e-mails te versturen naar al jouw relaties en klanten. Bespaar ook tijd met automatische mailings. 
Lees hier meer. 

Office 365
Wees creatiever en bereik doelen met Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Microsoft Teams, To Do, en meer.
Lees hier meer. 

Gratis foto’s
Uiteraard raad ik altijd aan om eigen foto’s te maken maar soms is het fijn om even snel ergens een stock foto te vinden.
Aanraders: Pexels en Adobe Stock.

Google Analytics
Vraagt best wel wat kennis. Maar zet de App op je telefoon en bekijk maandelijks het aantal bezoekers wat op je website komt. Altijd goed komt te weten.
Lees hier meer. 

1Password
Super handig voor het opslaan van al je wachtwoorden. Altijd en overal bij de hand. 

Lees hier meer. 

Moneybird
Het online programma voor al je facturen, offertes, BTW-aangifte, jaaroverzichten en nog veel meer. Ook beschikbaar voor
op je mobiel.
Lees hier meer. 

× Hoe kan ik je helpen?