Als webdesigner help ik jou bij het ontwerpen van een mooie webshop bij jouw passende producten. Het juiste design voor een webshop is super persoonlijk, ook zijn er een aantal zaken waarvan bewezen is dat deze in het webdesign van pas komen. Met mijn ervaring als webdesigner help ik jou de praktische als de persoonlijke kant in het webdesign te combineren.

Wat doet een webdesigner?

Samen met jou kijk ik naar wat voor webshop het beste bij je past. Ik maak een professioneel ontwerp voor de webshop en zorg dat deze ook daadwerkelijk online komt te staan. Aan de hand van jouw input ga ik aan de slag, waardoor jij (bijna) geen omkijken hebt naar het bouwen van de shop. Van kleuren tot lettertypes en menustructuur, ik denk overal over mee en zorg ervoor dat het totaalplaatje uiteindelijk klopt. Het enige wat jij moet doen is een keertje met mij sparren en feedback geven op het resultaat. Ook ga je zelf aan de slag met het volledig maken van de producten. Zo komen we uiteindelijk tot een webshop die past bij jou, jouw business en je doelgroep.

WooCommerce Webshop op maat gemaakt

Er zijn verschillende mogelijkheden om een webshop te laten maken. Ik maak alleen webshops op maat met DIVI WordPress. Bij een webshop die volledig op maat gemaakt wordt, zonder een bestaand template te gebruiken wordt de webshop vanaf nul opgebouwd en is eigenlijk alles mogelijk. Samen creëren we een unieke webshop waarmee jij je onderscheidt van de concurrent en jouw unieke merkbeleving werkelijkheid maakt.

Meer dan alleen een webdesigner

Bij het maken van een webshop komen meerdere vakgebieden samen. Naast het webdesign is het ook belangrijk goede foto’s te hebben om op de site te plaatsen. Ook de tekstuele content is van belang wanneer je een website laat maken. Als webdesigner in Nijmegen werk ik graag met professionals samen, zoals een fotograaf, webdeveloper, SEO & SEA specialist en een copywriter. Wellicht heb je zelf goede partners in je netwerk die hierbij kunnen helpen, zo niet is dat geen probleem! De afgelopen jaren heb ik een fijn netwerk opgebouwd met onwijs goede professionals. Ieder zo zijn vak zullen we maar zeggen, dan kan ik mij focussen op het design en weten we zeker dat ook de andere facetten van de site professioneel worden opgepakt.

De kosten voor een webshop

Om het overzichtelijk te houden werk ik met verschillende pakketten. Wanneer je het lastig vindt te bepalen welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit, hoor ik dit graag. Door in gesprek te gaan kan ik je persoonlijk advies geven over het juiste pakket. Een webshop volledig op maat gemaakt is verkrijgbaar vanaf €2450,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van de wensen. Hier breng ik graag een offerte voor uit, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Eerste stap naar het maken van een goed webdesign

Ben jij opzoek naar een webdesigner die jou kan helpen bij het maken van een webshop? Dan is de eerst volgende stap contact opnemen. Dit kan zowel via het contactformulier als via de mail of WhatsApp. Je kunt mij bereiken op het nummer 06-14398399 of via de mail op hi@moooimakers.nl. Ik ben onwijs benieuwd naar jouw wensen, om deze vervolgens om te kunnen zetten in een passend design.

shoppen & kledingadvies
bij She Clothes

(h)eerlijke kaas & lekkernijen
bij de Kaaspunt Sebilla

samen iets mooois maken?

neem contact met mij op via: hi@moooimakers.nl

× WhatsApp