Als webdesigner help ik jou bij het ontwerpen van een passende website bij jouw bedrijf. Het juiste design voor een website is super persoonlijk, ook zijn er een aantal zaken waarvan bewezen is dat deze in het webdesign van pas komen. Met mijn ervaring als webdesigner help ik jou de praktische als de persoonlijke kant in het webdesign te combineren.

Webdesigner

Met mijn bedrijf Moooi Makers richt ik mij als webdesigner in Nijmegen vooral op bedrijven in en rondom deze stad. Mijn kantoor zit in Elst op nog geen half uur rijden van Nijmegen. Ben jij ondernemer en wil jij jouw website een professionele boost geven met een webdesigner in Nijmegen? Neem dan gerust contact op, ik kom graag een keertje bij je langs. Samen gaan we kijken wat voor webdesign bij jouw merk aansluit en kijken we naar de doelgroep die je aan wilt spreken met de website. Webdesign is meer dan een ontwerp, het moet een functionele website worden die de merkidentiteit van het bedrijf uitstraat en jouw bezoeker aanzet tot actie.

Wat doet een webdesigner?

Samen met jou kijk ik naar wat voor website het beste bij je past. Ik maak een professioneel ontwerp voor de website en zorg dat deze ook daadwerkelijk online komt te staan. Aan de hand van jouw input ga ik aan de slag, waardoor jij geen omkijken hebt naar het bouwen van de site. Van kleuren tot lettertypes en menustructuur, ik denk overal over mee en zorg ervoor dat het totaalplaatje uiteindelijk klopt. Het enige wat jij moet doen is een keertje met mij sparren en feedback geven op het resultaat. Zo komen we uiteindelijk tot een website die past bij jou, jouw business en je doelgroep.

Website op maat gemaakt

Er zijn verschillende mogelijkheden om een website te laten maken. Ik maak alleen websites volledig op maat met DIVI WordPress. Bij een website die volledig op maat gemaakt wordt, zonder een bestaand template te gebruiken wordt de website vanaf nul opgebouwd en is eigenlijk alles mogelijk. Samen creëren we een unieke website waarmee jij je onderscheidt van de concurrent en jouw unieke merkbeleving werkelijkheid maakt.

Meer dan alleen een webdesigner

Bij het maken van een website komen meerdere vakgebieden samen. Naast het webdesign is het ook belangrijk goede foto’s te hebben om op de site te plaatsen. Ook de tekstuele content is van belang wanneer je een website laat maken. Als webdesigner in Nijmegen werk ik graag met professionals samen, zoals een fotograaf, webdeveloper, SEO & SEA specialist en een copywriter. Wellicht heb je zelf goede partners in je netwerk die hierbij kunnen helpen, zo niet is dat geen probleem! De afgelopen jaren heb ik een fijn netwerk opgebouwd met onwijs goede professionals. Ieder zo zijn vak zullen we maar zeggen, dan kan ik mij focussen op het design en weten we zeker dat ook de andere facetten van de site professioneel worden opgepakt.

De kosten voor een website

Om het overzichtelijk te houden werk ik met verschillende pakketten. Wanneer je het lastig vindt te bepalen welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit, hoor ik dit graag. Door in gesprek te gaan kan ik je persoonlijk advies geven over het juiste pakket. Een website volledig op maat gemaakt is verkrijgbaar vanaf €1695,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van de wensen. Hier breng ik graag een offerte voor uit, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Eerste stap naar het maken van een goed webdesign

Ben jij opzoek naar een webdesigner in Nijmegen die jou kan helpen bij het maken van een website? Dan is de eerst volgende stap contact opnemen. Dit kan zowel via het contactformulier als via de mail of WhatsApp. Je kunt mij bereiken op het nummer 06-14398399 of via de mail op hi@moooimakers.nl. Ik ben onwijs benieuwd naar jouw wensen, om deze vervolgens om te kunnen zetten in een passend design.

fotoshoots voor bedrijven
bij Personal Branding Days

fitness, sports & horeca
bij Sportcentrum de Kooi

samen iets mooois maken?

neem contact met mij op via: hi@moooimakers.nl

× WhatsApp