Ik ben Yordi Kathmann, 29 jaar geleden geboren in Nijmegen en opgegroeid in Bemmel. Ik zorg er elke dag voor dat alles een beetje mooier wordt. Met een creatieve blik. Net even anders.

Ik houd ervan om te verwonderen en te verrassen. Hoe ik dat voor elkaar krijg? Luisteren, kijken en doen. Totdat het perfect is.

Gelijk na mijn HAVO diploma ben ik Communicatie & Multimedia Design in Arnhem gaan studeren. Van webdesign tot aan Social Media, bij mij kun je terecht. Ik heb zelf niet per se de ambitie gehad om voor mijzelf te beginnen. Maar vanuit mijn omgeving kreeg ik steeds vaker de vraag om ‘even’ iets ontwerpen, en dat zet je wel aan het denken. Uiteindelijk toch besloten om een onderneming te starten: Moooi Makers. De verschillende opdrachtgevers, bedrijven, onderwerpen, daar krijg ik enorm veel energie van! Juist ook het kijkje in de keuken bij verschillende branches maakt het voor mij zo ontzettend leuk.

Sport loopt als een rode draad door mijn leven. Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met mijn grote passie: basketball. In my hometown Bemmel ben ik dan ook nog steeds actief als eredivisie basketbalster. Ik vertegenwoordigde ook het Nederlands Jeugd Team vanaf mijn 16e. Ik ben er ook van overtuigd dat sport mij heeft gebracht waar ik nu sta.

samen iets mooois maken?

neem contact met mij op via: hi@moooimakers.nl

× WhatsApp