Kennisbank

Deze kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van (online) branding en webdesign. Dit is met name basiskennis en uitleg over alle begrippen. Naast onze kennisbank vind je meer informatie op mijn blog.

Domeinnaam & hosting

Het kiezen van een domeinnaam kan soms best lastig zijn. En waar moet je deze vastleggen? Welk pakket past bij jouw website of webshop? Aan welke kosten moet ik denken?

2 artikelen

DIVI website

Een DIVI website is een builder binnen WordPress. Deze kun je gemakkelijk zelf bewerken. Hier lees je alles over de functionaliteiten zodat je ook zelf aan de slag kunt en niet afhankelijk bent van jouw webbouwer.

Documentatie

Webshop

Het opzetten van een webshop lijkt eenvoudig maar er komt best veel bij kijken. Welk CMS ga je gebruiken? Wat zijn handige tools om het beheer van jouw webshop zo eenvoudig mogelijk te houden.

5 artikelen

Wordpress

WordPress is een CMS wat gemakkelijk te onderhouden en te begrijpen is. Echter is het handig om je te verdiepen in een aantal basis principes. Hier vind je alles over handige plug-ins en nog veel meer.

3 artikelen

Branding

Branding is een breed begrip. Van logo, kleuren, typografie tot aan beeldmerken. Wat bedoelen we eigenlijk met branding? En wat betekenen bepaalde bestandsformaten. Je leest het hier.

10 artikelen

Zoekmachine optimalisatie

Bezoekers komen niet vanzelf op je website of webshop. Het is belangrijk om via verschillende marketingstrategieën jouw bedrijf bekendheid te geven. SEO is een belangrijk onderdeel.

3 artikelen

E-mailmarketing

E-mailmarketing lijkt soms achterhaald maar niets is minder waar. De nieuwsbrief is wat voor te zeggen maar je kunt e-mailmarketing op veel verschillende manier inzetten met waardevolle leads.

3 artikelen

Webteksten schrijven

Goede teksten schrijven die bezoekers aanspreekt is niet altijd gemakkelijk. Daarnaast is het ook wel handig om de teksten te optimaliseren voor Google. Maar hoe doe je dat?

2 artikelen

Fotografie

Mooie foto’s hoort bij een goede branding. Je kunt de foto’s gebruiken voor je website maar ook voor je Social Media. Het laat heel veel persoonlijkheid zien en dat vinden bezoekers vertrouwd.

2 artikelen

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken in de online wereld. Van verschillende kanalen, doelgroepen, tools, advertising. Alles kun je lezen in deze artikelen en gebruiken voor jouw bedrijf.

6 artikelen

samen iets mooois maken?

neem contact met mij op via: hi@moooimakers.nl

× WhatsApp